Bilgisi olanlara duyuru
GLASUVA NA POMAČİ ......POMAK HALKININ SESİ :: ................GENEL.................. :: İş Dünyası :: İş Arayanlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Bilgisi olanlara duyuru
Arkadaslar bu alanlari biliyorsunuz Pomaklar arasinda dayanismayi yukseltmek amaciyla actik. Bu konuda tum uyelerimizin duyarli olmasini bekliyorum.Birbirimize yardimlarimizi esirgemeden hareket edecegimize inaniyorum.
Kirklareli li pomak bir arkadasimiz is ariyormus bana özel mesajla ulasildi , bende uyelerimizin bilgisine sunmak istedim.
Kendisi Isletme fakultesi mezunu(halic unv-2004) 1,5 yil ingilizce ögretmenligide yapmis bir arkadasimiz uzun zamandir is ariyormus.Bu alanda sizin calistiginiz yada cevrenizde bu konuda arkadasa yardimci olabilecek pozisyonda tanidiklariniz var ise mesajlarinizi bekliyoruz.
Simdiden tesekkurler.
Kirklareli li pomak bir arkadasimiz is ariyormus bana özel mesajla ulasildi , bende uyelerimizin bilgisine sunmak istedim.
Kendisi Isletme fakultesi mezunu(halic unv-2004) 1,5 yil ingilizce ögretmenligide yapmis bir arkadasimiz uzun zamandir is ariyormus.Bu alanda sizin calistiginiz yada cevrenizde bu konuda arkadasa yardimci olabilecek pozisyonda tanidiklariniz var ise mesajlarinizi bekliyoruz.
Simdiden tesekkurler.
pomaklar.com- Admin
-
Yaşadığınız Yer - Doğum yeri : Pomakistan
İşiniz : Yazar,araştırmacı),Siyaset
Ad Soyad & İme Prezime : Pomaklar.com
Tesekkur : 42
Character sheet
Blog: test -
GLASUVA NA POMAČİ ......POMAK HALKININ SESİ :: ................GENEL.................. :: İş Dünyası :: İş Arayanlar
1 sayfadaki 1 sayfası