GLASUVA NA POMAČİ ......POMAK HALKININ SESİ
Uye olarak desteklerimizi sunalim.

Join the forum, it's quick and easy

GLASUVA NA POMAČİ ......POMAK HALKININ SESİ
Uye olarak desteklerimizi sunalim.
GLASUVA NA POMAČİ ......POMAK HALKININ SESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kaymakchına

Aşağa gitmek

Kaymakchına Empty Kaymakchına

Mesaj tarafından pomaklar.com Paz Tem. 08, 2007 10:58 am

KAYMAKCHINA:
Yeni dogum yapan ineklerin ilk bir kaç günü sağılan sütü seker karisimi ile tepsiye konulup firina verilir.Fırında piştikten sonra dilim dilim kesilip servis yapılır.İneğimiz buzagıladı müjde kabilinden komşularada dagıtılan bir tatlı türürdür




pomaklar.com
pomaklar.com
Admin
Admin

Erkek
Mesaj Sayısı : 1529
Yaş : 51
Yaşadığınız Yer - Doğum yeri : Pomakistan
İşiniz : Yazar,araştırmacı),Siyaset
Ad Soyad & İme Prezime : Pomaklar.com
Tesekkur : 42
Puan : 1647
Kayıt tarihi : 27/05/07

Character sheet
Blog: test

http://pomaknews.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Kaymakchına Empty Geri: Kaymakchına

Mesaj tarafından pomaklar.com Paz Eyl. 13, 2009 12:43 pm

Yapimi cok kolay normal sutlede bu sekilde yapabilirsiniz.

Malzemeler: 1 kg süt, 7 yumurta, 2 su bardağı şeker

HAZIRLANIŞI :Yumurtaların hepsini bütün olarak şekerle köpük köpük olana kadar çırpın. Süt ilave edip çırpmaya bir müddet daha devam ederek pişirmek için tercihen cam bir kaba koyup orta hararetli fırına atın.
1 saat kadar (tatlının üzerinde kahverengi gözenekler meydana gelene kadar) pişirdikten sonra soğutup servis yapın.

Kaymakchına Kaymak10
pomaklar.com
pomaklar.com
Admin
Admin

Erkek
Mesaj Sayısı : 1529
Yaş : 51
Yaşadığınız Yer - Doğum yeri : Pomakistan
İşiniz : Yazar,araştırmacı),Siyaset
Ad Soyad & İme Prezime : Pomaklar.com
Tesekkur : 42
Puan : 1647
Kayıt tarihi : 27/05/07

Character sheet
Blog: test

http://pomaknews.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz